U sklopu dugogodišnje partnerstva između AGCT-a i Kliničkog bolničkog centra Rijeka, AGCT je nedavno donirao značajna sredstva Odjelu hematologije-onkologije u Dječjoj klinici Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Ova donacija će se koristiti za nabavku medicinske opreme i svjedoči o posvećenosti AGCT-a pružanju podrške djeci koja se suočavaju s ozbiljnim bolestima.

U sklopu ove hvalevrijedne akcije, predstavnici AGCT-a posjetili su Dječju bolnicu Kantrida na dan blagdana Sv. Nikole. S ljubavlju i pažnjom, donijeli su prigodne poklone za malene borce na Odjelu onkologije. Ovaj poseban trenutak radosti i topline stvoren je s ciljem da djeci i njihovim obiteljima pruži ohrabrenje u teškim trenutcima.

Emmanuel Papagiannakis, izvršni direktor tvrtke AGCT, izjavio je: "Ponosni smo što možemo podržati Dječju bolnicu Kantrida i pomoći djeci koja prolaze kroz izazovna vremena dok se oporavljaju od ozbiljnih bolesti. Od srca želimo brz oporavak i dobro zdravlje u budućnosti." Zdrav razvoj djece ključan je za buduće blagostanje svakog društva te za održavanje stabilne i uravnotežene demografske slike zemlje.

Nastavljajući s pružanjem podrške radu lokalnih bolnica, AGCT potvrđuje svoju predanost stvaranju bolje i suosjećajnije zajednice.

Fotografija predstavnika AGCT-a i Dječje klinike KBC Rijeka s darovima za djecu na Odjelu onkologije