Većinski vlasnik Jadranskih Vrata d.d. - grupacija ICTSI Inc. donijela je odluku kojom je g. Emmanuel Papagiannakis (Manny) imenovan za novog predsjednika uprave Jadranskih vrata d.d. (Adriatic Gate Container Terminal – AGCT), tvrtke koja upravlja radom kontejnerskog terminala na Brajdici.

 

Emmanuel Papagiannakis će na ovoj poziciji zamijeniti g. Wojciech Szymulewicz-a, koji je bio sa nama od svibnja 2016. godine.

Manny je u ICTSI-u od 2017., kada je imenovan za komercijalnog direktora kontejnerskog terminala u Melbournu, Australia - Victoria International Container Terminal (VICT). Osim vođenja komercijalnog razvoja u VICT-u, Manny je pokrivao I širu globalnu komercijalnu ulogu u sklopu ICTSI grupe.

Sa više od 20 godina iskustva u industriji, u sklopu Patrick Terminals i APMT-a gdje je vodio komercijalne aktivnosti na Azijskom tržištu, Manny ima bogato iskustvo u upravljanju kontejnerskim terminalima, kao i razumijevanju cjelokupnog logističkog lanca od brodara preko cestovnih i željezničkih prijevoznika te špeditera.

 

Wojciech se nakon 3 iznimno uspješne godine u AGCT-u vraća u svoju rodni grad Gdyniu, kao izvršni direktor BCT-a (Baltic Container Terminal) u Poljskoj gdje je i započeo svoju već 11 godina dugu karijeru u ICTSI-u.

 

Uvjereni smo kako g. Papagiannakis, uz izvrsno globalno poznavanje industrije donosi i mnogo svježih ideja i projekata, čime će uvelike pridonijeti daljnjem razvoju AGCT-a i jačanju pozicije kao jedne od strateških kontejnerskih luka sjevernog Jadrana.